FEESTEN

Iets te vieren?

Brasserie de Markt is een geliefde plek voor een feestje. Van huwelijksfeesten tot borrels met vrienden, familie of collega’s; elke groep voelt zich er snel thuis. We hebben plek voor 20 tot 100 personen en je krijgt alle vrijheid om het feest vorm te geven zoals jij het wilt. Met een verscheidenheid aan borrel- en buffetmogelijkheden, een sfeervolle Heerenkamer en Vide en voldoende parkeerplekken op loopafstand is de Markt de perfecte locatie voor elk feestje!

Heerenkamer en De Vide

Onze Heerenkamer en de Vide bevinden zich op de eerste etage en zijn ook met traplift te bereiken. De bovenverdieping is een knusse plek voor grote en kleine groepen. De Heerenkamer is voorzien van beamers en voor de muziekliefhebbers en dj’s geldt: het is allemaal voor elkaar, je kunt zo inpluggen!

De Heerenkamer biedt ruimte voor 70 personen. Komen er meer dan 50 personen, dan kunt u overwegen de Vide en de Heerenkamer te combineren en de hele bovenverdieping af te huren.

Op de vide heeft u mooi uitzicht over het marktplein. De Vide leent zich ook goed voor grotere groepen om te dineren

Arrangementen

Geen feestje zonder borrel. Heeft u iets te vieren en wilt u uitpakken? Wij denken graag met u mee.  In een persoonlijk gesprek horen we graag wat uw wensen zijn en wat wij hierin voor u mogen betekenen. Wij hebben verschillende arrangementen, van koffie met gebak of een borrelplank tot warme hapjes of uitgebreid buffet. U kunt ook kiezen voor een high wine of high beer, een tapasbuffet of ijsbuffet en combineren van dat alles mag ook!

Scroll naar boven