Algemene info

– Allergenen: Informeer ons van te voren mocht u een allergie of een intolerantie hebben. Bij een online reservering kunt u dit aangeven bij de opmerkingen. Meld aub ook bij aankomst nogmaals uw allergie of intolerantie.

Hoewel we alles in het werk stellen om het risico op kruisbesmetting te voorkomen, kunnen wij niet garanderen dat al onze gerechten vrij zijn van allergenen. We kunnen in dat opzicht dan ook geen aansprakelijkheid aanvaarden.

De dor ons verstrekte menu-informatie mag niet als enige vorm van garantie worden beschouwd. U dient op basis van uw persoonlijke omstandigheden uw eigen risiconiveau te beoordelen voordat u onze gerechten eet.

– Minderjarigen: Wij serveren geen alcohol aan personen onder de 18 jaar en zullen bij twijfel vragen om zich te identificeren.

– Niet-roken: Zowel binnen als onder de overkapping is het verboden te roken.

– Openingstijden: (zie site)

– Huisdieren: Zijn toegestaan, mits dit niet tot overlast zorgt bij andere gasten en personeel

– Reserveringswijzigingen: Wij kunnen uw reservering niet garanderen mocht u ons niet op de hoogte stellen van eventuele wijzigingen. Mocht u iets later komen, laat dit ons dan aub weten.

– Tafel- en locatievoorkeuren: Wij proberen rekening te houden met voorkeuren van de gasten. Helaas kunnen we deze voorkeuren niet garanderen.

Scroll naar boven